Nézzük át közösen a szakzsargont!- 2. rész

deichmann_blogbadge.jpg

Bokamagas fűzős boot

Nem szereted a szoknyát? Sem a leggingset? Sportosan elegáns vagy, vagy fiúsan szexi? Vagy csak a kényelem szerelmese?

Ha a fentiek közül legalább egy állítás igaz Rád, akkor olvass tovább. Ha nem, akkor is!

A fűzős cipők kissé fiúsak, de ha tudjuk őket viselni, igazán szexi benyomást kelthetünk velük. Az ellentétek vonzzák egymást, de ez valahogy nem mindig igaz ennél a fazonnál.

Ha nem mozdulunk ki a komfort zónából, akkor egy elegáns, téli, hétköznapi viselet lehet egy ilyen cipő. Ha viszont kikacsintunk, szerintem érdemes feldobni. Nagyon szeretem a színeket, de maradok a realitás talaján. Egy szexisebb, merészebb dekoltázsú csajos felsővel, vagy egy csinos kockás ing - farmer kombóval igazi telitalálat lehet. Igazi Kabdfelke! :) Vagyis Kapd Fel kicsinyítő képzővel.

Kedvenceimet a szezonból direkt egy feketével kezdem, hogy azok is tovább olvassák, akik nem gondolkodnak világosabb színekben.

1_110_711.jpg

Véleményem szerint ez egy igazi szuperfazon! Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Semmi díszítés, semmi fakszni, szolidan elegáns, szexisen decens külsőt kölcsönöz viselőjének. Sarka pont kényelmes magasságú, bordázott talpa csúszós időben is megbízható védelmet nyújt. A talpon látható barna betétekkel is lehet játszani, elegáns, ha a ruházatunkban is visszaköszönnek a cipő rejtett színei.

barna.JPG

Barna tesójáról pedig egyből egy föld szín kontra türkiz összeállítás jutott az eszembe, inspirációnak találtam hozzá egy képet:

 turkiz.jpg

Forrás: http://www.noiportal.hu/main/npnews-14114.html?csz=3

Ennek a darabnak előnyei megegyeznek fekete rokonáéval, és legalább nem fekete! Igaz, emiatt kényes, gondolhatják sokan, de a Deichmannban remek cipőápolókat lehet kapni! Érdemes tehát meghallgatni a pénztárosok javaslatait is a témában!